Okul Müdürümüzün Yıl Sonu Mesajı

Sevgili Öğrencilerimiz,

 

Sizleri geleceğimizin teminatı olarak görmekteyiz. Okul hayatınız boyunca hedeflerinize ulaşabilmeniz ve hayalinizdeki mesleğe sahip olabilmeniz için okul olarak büyük gayret gösteriyoruz. Akademik başarılarınızın yanında bizler için önemli olan sizlerin vatanını ve milletini seven, milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak topluma kazandırılmış olmanızdır. Bu doğrultuda kendinizi iyi tanıdığınız ve çalıştığınız takdirde başarılı olacağınıza dair inancınızı asla yitirmemelisiniz.

 

Yaz tatili sürecini iyi bir dinlenmenin yanı sıra kendinizi yeniden değerlendirmek için de kullanmalısınız. Bol bol kitap okuyarak, sportif ve kültürel faaliyetlerle destekleyeceğiniz keyifli bir tatil süreci, sizlerin yeni eğitim öğretim yılında daha mutlu ve başarılı kılacaktır.

 

Kıymetli Meslektaşlarım,

 

Öğrencilerimizin için bir yıl boyunca gösterdiğiniz özverili çalışmalarınızdan dolayı sizlere can-ı gönülden teşekkür ediyor ve mutlu bir tatil geçirmenizi diliyorum.

 

 Saygıdeğer Velilerimiz,

 

Çocuklarımızı bugün alacağı karnelerle değerlendirmek biraz eksik olabilir yıl boyunca gösterdikleri çabayı göz önüne alarak yaklaşmanın ne kadar önemli olduğunun bilincinde olduğunuza inanıyorum.

 

Yaz tatili boyunca çocuklarımızın dinlenerek, eğlenerek boş zamanlarını kaliteli bir şekilde değerlendirmelerine ve yetenekleri doğrultusunda kişisel gelişimlerini ilerletmelerini diliyorum. Bunun için onlara yardımcı olmanızı rica ediyorum.

 

Bu duygu ve düşüncelerle 2021-2022 eğitim öğretim yılı yaz tatilinin tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimiz ile birlikte eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.

17.06.2022 270